پسته یک غذای پرکالری است

بسیاری از ترکیبات فیتوشیمیایی مانند فیتواسترول ها (استیگماسترول و کامپسترول)، ولوتئین (زانتوفیل کاروتنوئید) (15-23)، و دارند
مقادیر بالای اسیدهای چرب تک غیراشباع(MUFA) و اسیدهای چرب اشباع نشده پسته اکبری صادراتی (PUFA) در مقایسه با سایر آجیل ها.
همچنین تشکیل شده است از پلی فنل ها (رزوراترول و کاتچین ها) و می باشد یک غذای پرکالری و پرچرب در نظر گرفته می شود.
با این وجود، اکثر مطالعات نشان داده اند که مصرف منظم پسته هیچگونه ایجاد نکرد افزایش وزن.
از طرفی منظم مصرف پسته خشک دامغان منجر به ضد التهاب می شود و اثرات آنتی اکسیدانی (17، 25-27)، و مفید است.
LDL پس از مصرف پسته عدم تعادل بین پرو اکسیدان و یا خواص آنتی اکسیدانی ممکن است موجودیت را تقویت کند.
ترکیبات غذایی با طبیعت پرواکسیدانی، مانند به عنوان کینین، به دلیل وضعیت فیزیکی شناخته شده به عنوان “استرس اکسیداتیو” (34، 35). افراد مسن بیشتر هستند.تاثیر بر وضعیت سلامتی اگرچه پسته فندوقی حاوی مقدار زیاد چربی، مطالعات قبلی روی حیوانات و انسان کاهش یا عدم تأثیر را بر روی آن نشان داده است.
در برابر استرس اکسیداتیو به دلیل کاهش آسیب پذیر است در سیستم های آنتی اکسیدانی درون زا خود.پسته دانه خوراکی است که درشت مغذی آن است که پسته خندان یکی ازبهترین انواع آن است.
اندام ها با نرخ تکثیر کم و مقادیر بیشتر مصرف اکسیژن، مانند قلب و مغز، به ویژه بیشتر در معرض این پدیده هستند، که می تواند تا حدودی میزان بروز بالای آن را توضیح دهد.
اختلالات قلبی عروقی و عصبی در پیری علاوه بر این، کاهش طبیعی در آن رخ می دهد.
سطوح آنتی اکسیدانی که می تواند منجر به اکسیداتیو تدریجی شود آسیب، که نشان دهنده پیری است.
    1. The Role of Pistachios in Healthy Ageing: A Review
  • تبلیغات: 
    1. بهترین منابع درآمد عالی را بشناسید
    2. راز موفقیت مردی که برای خود شهرک ساخت
    3. تولید نوعی زیرانداز با قابلیت دفع حشرات!
    4. این بیماری می تواند توهم پولداری را به همراه بیاورد!