مردی به دلیل مصرف شیره خرما و شیره انگور عقیم شد

عامل (میاموتو و همکاران، 1995) کارایی بایندر به نوع، غلظت و روش ترکیب کالری شیره خرما آن بستگی دارد (Rue et al., 1980; Reading and Spring, 1984). همچنین به نوع حلال بستگی دارد (Phadke and Anderson, 1990).

بایندرها یا قندها یا مواد پلیمری هستند (بندلین و همکاران، 1989) دسته دوم به دو دسته تقسیم می شوند: (الف) پلیمرهای طبیعی مانند نشاسته یا صمغ از جمله اقاقیا، کتیرا و ژلاتین و (ب) پلیمرهای مصنوعی مانند پلی وینیل پیرول ایدون، متیل و اتیل سلولز و هیدروکسی پروپیل سلولز.

کارایی بایندرها زمانی که در حالت محلول چون کالری شیره انگور استفاده می شوند افزایش می یابد (صالح و همکاران، 2001).

اگرچه می‌توان در حالت جامد، چسب‌ها را به مخلوط پودر اضافه کرد و مخلوط را با آب خیس کرد، اما در عمل معمولاً از محلول‌های چسباننده در تولید قرص استفاده می‌شود.

شربت خرما شربتی قهوه ای غلیظ و تیره است که از خرما استخراج می شود، خرما انواع زیادی دارد که در تولید شربت خرما کشت می شود و مورد استفاده قرار می گیرد.

خالاسه یکی از معروف ترین ارقام نخل در عربستان سعودی است که به دلیل میزان کالری کلوچه خرمایی و شیرینی آن که نه زیاد است و نه کم، معروف است، بنابراین برای اکثر افراد مناسب است.

میزان تولید شربت خرما در شرق عربستان در سال 2008 حدود 1200 تن است (الغازیل، 2008) که نشان دهنده اهمیت اقتصادی آن است.

الحوطی و همکاران (2002) گزارش کردند که گلوکز و فروکتوز عمده ترین قندهای موجود در کالری سوهان و شربت خرما هستند و میزان کل قند آن به 88 درصد می رسد.

شربت خرما علاوه بر شکر حاوی عناصر ماکرو و میکرو است (جدول 1) که ممکن است نقش مهمی در در نظر گرفتن شربت خرما به عنوان یک ماده غذایی غنی داشته باشد (الخطیب، 2008).

  • منابع:
    1. All About Date Syrup, an All-Natural Liquid Sweetener
  • تبلیغات: 
    1. متابولیت های ثانویه گیاهی خیار
    2. رودخانه ای با داشتن دستبند طلا در روستاهای آفریقا
    3. اثرات سرکه بر روی انسان
    4. چگونگی ساخت مبل های باکیفیت