مصرف کننده های روغن حیوانی

چربی ها و روغن ها حاوی محصولات جانبی یا ناخالصی های نامطلوب هستند، آنها باید حذف شوند.
ناخالصی ها می توانند بر طعم و بوی روغن حیوانی روژان و همچنین ظاهر آن تأثیر منفی بگذارند.
در نتیجه پذیرش مصرف کننده و بازار پسندی آن را کاهش دهند.
آنها همچنین می توانند استفاده و پردازش بیشتر روغن حیوانی گوسفندی کرمانشاهی را محدود کنند.
علاوه بر این، برخی ناخالصی‌ها وجود دارند که ممکن است ناسالم باشند.
یا حداقل توسط عموم به عنوان چنین ناخالصی در نظر گرفته شوند، بنابراین، تصفیه روغن ضروری است.
فرآیند فیزیکی روغن حیوانی گوسفندی لرستان از نظر فنی هزینه بیشتری دارد.
پالایش شامل چندین مرحله فرآوری است که هر کدام به تصفیه روغن حیوانی گوسفندی بدون بو کمک می کند.
چربی‌ها همچنین یک قوام نرم و خامه‌ای برای بسیاری از غذاها ایجاد می‌کنند که به معنای خوشبو شدن دهان است.
پالایش معمولا در چهار مرحله انجام می شود.
این کار را می توان با فرآیندهای مرسوم، که شامل پالایش شیمیایی یا پیروی از تکنیک های جدیدتر، با استفاده از پالایش فیزیکی انجام داد.
  • منابع:
    1. Chapter 7 – Oil Purification
  • تبلیغات: 
    1. بادبادکی که با نخ پنبه ساخته شده بود به ایستگاه فضایی رسید
    2. با بیمه عمر 200 سال عمر کنید
    3. دستگاه تست قند خون که با تنفس میزان قند خون را می‌سنجد!
    4. با استفاده از acu خودرو می توانید دکل اینترنت همراه بسازید