استفاده از قهوه ساز کمکس در صنعت تولید ساخت چکمه های طبی

قهوه ساز کمکس بخشی از روال میلیون ها نفر هستند.

تنها در ایالات متحده، میلیون ها نفر روزانه قهوه می نوشند.

اگر هرگز از دستگاه قهوه ساز استفاده نکرده اید، فرآیند دم کردن می تواند هر چیزی جز بصری باشد. از این مراحل ساده برای تهیه یک فنجان رضایت بخش از ترکیب قهوه مورد علاقه خود استفاده کنید.

یک فیلتر قهوه در سبد فیلتر اضافه کنید. در حالی که می توان از فیلترهای طبیعی یا سفید شده استفاده کرد، توصیه می شود از نسخه های عمومی استفاده نکنید.

فیلترهای ارزان و استاندارد برای نتایج خوب سازگاری کمتری دارند.

بسیاری از قهوه سازها دارای فیلتر توری مخصوص خود هستند.

اگر در دسترس باشد، معمولاً ساده ترین و سازگارترین انتخاب با محیط زیست است. به جای فیلتر کاغذی از فیلتر تخصصی قهوه ساز استفاده کنید.

قهوه را اندازه بگیرید هرچه قهوه بیشتری بخواهید درست کنید، قهوه بیشتری باید در فیلتر بریزید.

دستگاه

بسته به دستگاه قهوه ساز و نوع قهوه ای که درست می کنید، نسبت قهوه به آب ممکن است متفاوت باشد.

نسبت استاندارد حدود 2 قاشق غذاخوری قهوه برای هر 6 اونس آبی است که قصد دارید دم کنید (یا یک درب کامل آسیاب قهوه، نه بیشتر). توصیه می شود هنگام تصمیم گیری در مورد نسبت بین قهوه و آب، دفترچه راهنمای قهوه ساز خود را دوباره بررسی کنید.

مخلوط‌های قهوه مخصوص ممکن است نسبت قهوه آب خاصی داشته باشند بیشتر مخلوط‌های قهوه دستورالعمل‌هایی روی بسته‌بندی دارند.

مطمئن شوید که از یک قاشق غذاخوری استفاده می کنید. اکثر قهوه سازها با اسکوپ عرضه می شوند.

دستورالعمل ها را بخوانید تا ببینید چه تعداد اسکوپ نیاز دارید.

آب کافی برای دم کردن قهوه خود را اندازه بگیرید.

برای اندازه گیری می توانید از خطوط اندازه گیری روی قهوه جوش یا کناره قهوه ساز استفاده کنید.

آب قابلمه قهوه را داخل قهوه ساز بریزید معمولاً یک فضای باز به نام مخزن در پشت یا بالای فیلتر وجود دارد.

برای کسانی که برای اولین بار از قهوه ساز استفاده می کنند، تمایل دارند که آب را مستقیماً در سبد فیلتر بریزند.

قبل از دم کردن، در محفظه ای که برای نگهداری آب در نظر گرفته شده است، بریزید. پس از ریختن، قابلمه قهوه را دوباره روی صفحه گرم کننده قرار دهید.