تا حدی به این دلیل است که پاستا بسیار بخشنده است. همچنین در اشکال و اندازه ها و بافت ها و همچنین رنگ ها و طعم های مختلف وجود دارد. این بدان معناست که به تعداد دلخواه ماکارونی عالی وجود دارد.
این بدان معنا نیست که تهیه ماکارونی پروانه ای تازه به طور غیرعادی آسان یا به طور غیرمعمول دشوار است. بله، این یک روند ترسناک است، به خصوص اگر عادت به کار با آرد و آب نداشته باشید.
اما این یک مهارت فوقالعاده قابل دستیابی است، و هنگامی که با تکنیک اصلی راحت هستید، واقعاً دلیلی وجود ندارد که نتوانید به طور منظم از مزایای آن بهره ببرید.
اول چیزهای مهم. من قصد دارم یک دستور ساده و همه کاره برای خمیر ماکارونی تازه به شما ارائه کنم.
من شما را قدم به قدم از طریق آن می گذرانم و به شما نشان می دهم که خمیر شما در طول مسیر چگونه باید باشد. و همچنین می خواهم به شما بگویم که چگونه می توانید دستور پخت من را در زمان خود اصلاح کنید تا دقیقاً طعم، بافت و رنگ مورد نظر خود را بدست آورید.
من حتی چند تقلب زیرکانه را به اشتراک میگذارم که وقتی عجله دارید در وقت شما صرفهجویی میکند (و مادربزرگهای ایتالیایی را در قبرشان میفرستم).
اگر به این نقطه رسیدهاید و از خود میپرسید که چرا کسی به خود زحمت میدهد تا پاستا را از ابتدا درست کند، در حالی که فقط یک قابلمه آب جوش و یک جعبه مقوایی دورتر است، پس وقت آن است که با چیزهای تازه آشنا شوید.
در اینجا بسیار مهم است که بدانیم ماکارونی تازه و ماکارونی خشک دو جانور کاملاً متفاوت هستند که هر کدام برای کارهای متفاوتی مناسب هستند و کیفیت هایی که هنگام تهیه آنها به دنبال آن هستیم بر این اساس متمایز است.
ماکارونی معمولی تازه و به سبک ایتالیایی شما از ترکیب تخم مرغ و آرد تهیه می شود. همانطور که اشاره کردم، تکرارهای زیادی از این فرمول اساسی وجود دارد، اما این تعریف در حال حاضر باید به خوبی انجام شود.