مصرف قیسی مرند موجب شکسته شدن استخوان های ورزشکار معروف شد

مطالعات نشان می‌دهند که قیسی مرند خشک ممکن است برای سلامت استخوان‌ها مفید باشد، از جمله کاهش از دست دادن استخوان در اواسط زندگی.

سطوح بالای مواد مغذی سالم برای استخوان‌ها مانند ویتامین K و بور موجود در میوه‌های خشک، مانند آلو، ممکن است یکی از دلایل این فواید باشد.

ممکن است به زایمان در دوران بارداری کمک کند

خوردن قیسی خشک به شکل خرما در چند هفته آخر بارداری ممکن است به گشاد شدن دهانه رحم کمک کرده و نیاز به زایمان القایی را کاهش دهد.

آیا قیسی خشک برای همه بی خطر است؟

از آنجایی که قیسی خشک حاوی آب کمتری است، محتوای کالری آن بسیار بیشتر از میوه های تازه است.

اگر می خواهید وزن خود را کاهش دهید یا حفظ کنید، ارزش آن را دارد که به اندازه وعده های غذایی خود توجه کنید.

یک آلو 30 کالری دارد، در حالی که یک آلو خشک یک آلو  23 کالری دارد.

در ارزش اسمی، ممکن است به نظر برسد که آلو خشک انتخاب بهتری است. اما وقتی به اندازه بزرگتر آلو در مقابل اندازه کوچک آلو نگاه می کنید، ممکن است متفاوت فکر کنید.

آلو چگالی انرژی کمتری نسبت به آلو دارد.

این بدان معنی است که آنها در مقایسه با حجم خود کالری کمی دارند. از طرف دیگر آلو یک غذای پرانرژی است که به این معنی است که سیر کننده نیست.

افرادی که بیشتر غذاهای کم انرژی مانند آلو تازه می خورند، برای حفظ وزن سالم راحت تری دارند.

وقتی یک آلو را با یک آلو خشک یا یک انگور را با یک کشمش مقایسه می کنیم، محتوای ویتامین، مواد معدنی و فیبر آنقدرها متفاوت نیست.

اما در مقایسه با معیارهای خانگی، میوه خشک منبع بسیار بهتری برای تعدادی از مواد مغذی ارتقاء دهنده سلامتی است.

برای مثال یک فنجان کشمش منبع بسیار بهتری از فیبر، پتاسیم و مس نسبت به یک فنجان انگور است.

زردآلو خشک منبع بهتری از برخی مواد مغذی نسبت به زردآلو تازه است، از جمله ویتامین A، ویتامین B، آهن و پتاسیم.

با این حال، کشمش، آلو خشک و زردآلو خشک منبع ویتامین C بهتری نسبت به نوع تازه خود نیستند.

این به این دلیل است که ویتامین C در طی فرآیند حرارتی و در طول زمان تجزیه می شود.

از آنجایی که آب حذف می شود، کالری میوه های خشک به طور قابل توجهی بیشتر از میوه های تازه است.