ارده سویدا این مواد ضد مغذی ممکن است جذب مواد معدنی را کاهش دهند.
ارده کنجد منبع خوبی از منیزیم است، ماده معدنی که می تواند به کاهش فشار خون کمک کند.
علاوه بر این، منیزیم به بدن شما کمک می کند تا عملکرد عصبی و سطح قند خون را تنظیم کند.
همچنین نقش زیادی در تولید پروتئین، استخوان و DNA ایفا می کند.
می تواند برای سلامت استخوان مفید باشد
ارده کنجد منبع خوبی از کلسیم، منیزیم، منگنز و روی هستند.
همه این مواد مغذی می توانند به حمایت از سلامت استخوان کمک کنند.
فقط به خاطر داشته باشید که ارده کنجد خام حاوی ترکیباتی مانند اگزالات و فیتات هستند.
اما میتوانید با خیساندن، برشته کردن یا جوانه زدن دانههایتان این مشکل را برطرف کنید.
ممکن است با التهاب مبارزه کند.
شواهدی وجود دارد که نشان می دهد ارده کنجد می تواند به کاهش التهاب کمک کند.
در یک مطالعه در سال 2014، محققان دریافتند که نشانگرهای التهابی در افراد مبتلا به بیماری کلیوی پس از مصرف روزانه ترکیبی از کنجد، کتان و دانه کدو تنبل تا 79 درصد در 3 ماه کاهش یافت.
ارده کنجد یک غذای کم کربوهیدرات و پروتئین بالا و سرشار از چربی های سالم است.
آنها همچنین حاوی ترکیبی به نام پینورزینول هستند که ممکن است با کاهش سطح گلوکز در خون به کنترل قند خون کمک کند. بنابراین، ارده کنجد یک غذای مناسب برای دیابت است که ممکن است به کاهش قند خون کمک کند.
ارده ممکن است سیستم ایمنی بدن را تقویت کند
ارده کنجد حاوی بسیاری از همان موادی است که در مکمل های غذایی پیدا می کنید.
این شامل ویتامین B6، ویتامین E، آهن، روی، مس و سلنیوم است. همه این مواد مغذی می توانند به حمایت از سیستم ایمنی سالم کمک کنند.
ارده کنجد حاوی ترکیبات گیاهی به نام لیگنان است.
همچنین ارده ممکن است فشار خون را کاهش دهد.