با مصرف کلوچه گردویی جوادیان پسر 5 ساله شیرازی نابغه ریاضی شد

کلوچه گردویی جوادیان چوی نرم و پر از طعم شکلاتی مانند یک کوکی نانوایی فقط در 20 دقیقه هستند و می‌توانید هر مخلوطی که دوست دارید اضافه کنید!

این دستور پخت شیرینی شکلاتی تلخ به اندازه شیرینی های شکلاتی کیک میکس آسان و خوشمزه است.

اما کاملاً از ابتدا تهیه شده است. کلوچه های شکلاتی مطمئناً یک دستور العمل جدید کلوچه مورد علاقه برای خانواده شما خواهد بود!

از آنجایی که آرد بخش عمده ای از ساختار یک کلوچه را فراهم می کند، مقداری که استفاده می کنید می تواند بافت کوکی را تغییر دهد.

مقدار کمی آرد در مقایسه با کره (نسبت 1 به 1 یا کمتر) به شما کوکی هایی می دهد که به شکل یک کلوچه توری ویفر مانند پخش می شوند.

آرد اضافی (نسبت 1.3 به 1 یا بالاتر) به شما کلوچه هایی می دهد که در حین پخت به سختی پخش می شوند، با مراکزی که متراکم و شبیه خمیر باقی می مانند، حتی پس از تقریباً پختن کامل.

این ممکن است برای برخی افراد خوب باشد.

اما من دوست دارم کلوچه های من تعادل خوبی بین این دو داشته باشند. من به نسبت 10 اونس آرد به 8 اونس کره اکتفا کردم.

معلوم شد که نحوه ترکیب آن آرد نیز تفاوت دارد. آیا موضوعی را در اینجا حس می کنید؟ وقتی صحبت از کوکی ها می شود، ظاهراً همه چیز مهم است.

کاسه خمیر کلوچه که با مخلوط کردن بیش از حد در آرد برای کلوچه سفت و صاف درست شده است.

خمیر بالا با استفاده از آرد در مخلوط کره و تخم مرغ قبل از تا زدن در چیپس های شکلات درست شد.

همانطور که می بینید، بسیار نرم بیرون می آید و به همان اندازه کلوچه ها نرم می شوند.

از آنجایی که ورز دادن اضافی شبکه گلوتن قوی تری ایجاد می کند،کلوچه ها نیز نسبتاً سفت می شوند.

اگر کلوچه های ترش بیشتری دوست دارید، Baking Illustrated یک نکته منظم برای افزایش این ترد ارائه می‌دهد.

گلوله‌های خمیر را با نوک انگشتان خود جدا کنید و آن‌ها را با قسمت ناهموار پاره شده رو به بیرون به هم بمالید.

به شرطی که به اندازه کافی از آرد استفاده کرده باشید و سایر نسبت‌های شما درست باشد، آن‌ها باید به شکل پخته شده نهایی کوکی‌ها ظاهر شوند.