با خوردن رب گوجه جوانه با طراوت از خواب بیدار شوید

رب گوجه جوانه را می توان در دستور العمل های مختلفی مانند تاکو سیب زمینی شیرین پر شده استفاده کرد.

برای پیچیده ترین طعم رب گوجه فرنگی خود، از چندین نوع گوجه فرنگی استفاده کنید.

برای یک رب گوجه فرنگی نرم‌تر، سعی کنید گوجه‌فرنگی‌هایتان را قبل از خرد کردن بذر بچینید.

زمانی که گوجه فرنگی ها را به تابه اضافه می کنید یا در حال پختن هستند، ممکن است پاشیده شوند.

برای جلوگیری از پاشیدن رب گوجه فرنگی از ماهیتابه ای با دو طرف بلند یا قابلمه استفاده کنید.

مقدار نمکی که اضافه می کنید بستگی به ذائقه خودتان دارد. به عنوان یک قاعده کلی، حدود 1⁄2 قاشق چایخوری (2.5 میلی لیتر) نمک به ازای هر 5 گوجه فرنگی آلو یا 2 گوجه فرنگی بیفتیک اضافه کنید.

برای طعم متفاوت در رب گوجه فرنگی ، می توانید 3 حبه سیر پوست کنده و له شده و 2 برگ بو را به گوجه فرنگی ها اضافه کنید تا نرم شوند.

فقط مطمئن شوید که از رب گوجه فرنگی در دستور العمل هایی استفاده کنید که طعم قوی سیر را تکمیل می کند.

رب

برای تغییر طعم بی نظیر، می توانید نمک را به طور کلی حذف کنید و به جای آن 1 قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر) سس سویا اضافه کنید.

گوجه فرنگی ها را به مدت 30 دقیقه در تابه بخارپز کنید. بعد از اینکه گوجه فرنگی ها را کم کردید، حرارت اجاق گاز را خاموش کنید.

درب ماهیتابه یا قابلمه را برگردانید و اجازه دهید گوجه فرنگی ها نیم ساعت دیگر در تابه دود کنند.

این به آن‌ها اجازه می‌دهد تا به اندازه‌ای نرم شوند که از طریق آسیاب غذا فشار بیاورند.

پوره گوجه فرنگی را روی سینی فر بریزید. آن را با کاردک به طور مساوی در اطراف پخش کنید، یا به آرامی ورق را از این طرف به طرف دیگر تکان دهید در حالی که روی پیشخوان صاف است تا آن را به اطراف حرکت دهید.

فر را با دمای 300 درجه فارنهایت (149 درجه سانتیگراد) گرم کنید و پوره را حداقل 3 ساعت بپزید.

پس از گرم شدن، سینی فر را در فر قرار دهید تا بپزد. هر 30 دقیقه ورقه را بیرون بیاورید و مخلوط را با کاردک هم بزنید تا رطوبت باقی مانده در خمیر تبخیر شود.