با استفاده از جعفری خشک خانگی موهای سر خود را از شپش دور کنید

جعفری گیاهی گلدار بومی مدیترانه است. دو نوع رایج آن عبارتند از: فرفری فرانسوی و برگ تخت ایتالیایی.

جعفری خشک خانگی که اغلب به‌عنوان یکی از قوی‌ترین گیاهان مبارزه‌کننده با بیماری‌ها شناخته می‌شود، ارزش غذایی زیادی دارد و فواید بالقوه زیادی برای سلامتی دارد.

در طول سال ها، جعفری برای درمان بیماری هایی مانند فشار خون بالا، آلرژی ها و بیماری های التهابی استفاده شده است.

امروزه به طور گسترده ای به عنوان یک گیاه تازه آشپزی یا ادویه خشک استفاده می شود. رنگ آن سبز روشن است و طعم ملایم و تلخی دارد که به خوبی با بسیاری از دستور العمل ها جفت می شود.

جعفری خشک مواد مغذی بیشتری نسبت به آنچه افراد گمان می کنند ارائه می دهد.

این گیاه سرشار از بسیاری از ویتامین ها، به ویژه ویتامین K است که برای لخته شدن خون و سلامت استخوان ها مورد نیاز است.

جعفری خشک همچنین منبع عالی ویتامین های A و C است مواد مغذی مهم با خواص آنتی اکسیدانی.

علاوه بر این، کالری بسیار کمی دارد و در عین حال مملو از طعم و مزه است، که آن را به یک ماده کم کالری عالی برای بسیاری از دستور العمل ها تبدیل می کند.

جعفری

جعفری خشک گیاهی کم کالری و غنی از مواد مغذی است. به خصوص سرشار از ویتامین های K، A و C است.

جعفری خشک حاوی بسیاری از آنتی اکسیدان های قوی است که می تواند برای سلامتی شما مفید باشد.

آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که از آسیب سلولی ناشی از مولکول هایی به نام رادیکال های آزاد جلوگیری می کنند.

بدن شما برای حفظ سلامت مطلوب به تعادل سالم آنتی اکسیدان ها و رادیکال های آزاد نیاز دارد.

این گیاه معطر به ویژه از نظر دسته ای از آنتی اکسیدان ها به نام فلاونوئیدها غنی است. دو فلاونوئید اصلی عبارتند از میریستین و آپیژنین.

مطالعات نشان می دهد که رژیم های غذایی غنی از فلاونوئیدها ممکن است خطر ابتلا به بیماری هایی از جمله سرطان روده بزرگ، دیابت نوع 2 و بیماری قلبی را کاهش دهند.

علاوه بر این، بتا کاروتن و لوتئین دو آنتی اکسیدان هستند که به عنوان کاروتنوئید شناخته می شوند. بسیاری از مطالعات مصرف بیشتر کاروتنوئیدها را با کاهش خطر ابتلا به برخی بیماری ها از جمله سرطان ریه مرتبط می دانند.

ویتامین C همچنین دارای اثرات آنتی اکسیدانی قوی است و نقش مهمی در حمایت از سلامت ایمنی و محافظت در برابر بیماری های مزمن ایفا می کند.

جالب توجه است که جعفری خشک ممکن است آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به شاخه های تازه داشته باشد.

در واقع، یک مطالعه نشان داد که گیاه خشک شده دارای محتوای آنتی اکسیدانی 17 برابر بیشتر از همتای تازه خود است .

جعفری خشک حاوی بسیاری از آنتی اکسیدان های قوی است که ممکن است به جلوگیری از آسیب سلولی و کاهش خطر ابتلا به برخی بیماری ها کمک کند.