مصرف زردآلو در ترکیه موجب افزایش جمعیت در این کشور شد

زردآلو در ترکیه برای سلامت بارداری مفید است اجزای غذایی موجود در زردآلو برای سلامت بارداری بسیار مفید است.

آهن موجود در زردآلو از کم خونی مادر و جنین جلوگیری می کند. زردآلو همچنین حاوی اسید فولیک است که به جلوگیری از برخی نقایص مغزی و ستون فقرات در نوزاد متولد نشده کمک می کند.

ویتامین و مواد معدنی غنی موجود در زردآلو به رشد جنین کمک می کند.

زردآلوهای مورپارک میوه‌های بزرگی هستند که پوست نارنجی روشن و طلایی دارند.

این زردآلو شبیه هلو است و شیرین و آبدار است و طعمی شبیه آلو دارد.

زردآلو مورپارک سرشار از ویتامین های A و C و ویتامین های B کمپلکس، کلسیم، مس، آهن و فسفر است.

زردآلو بلنهایم میوه ای ریز با شانه سبز رنگ است که در داخل می رسد.

هرگز به رنگ کامل زردآلوی نمی رسد. با این حال، طعم کامل زردآلو دارد.

طعم معطر شیرین این مورد علاقه باستانی معیار را تعیین می کند. گوشت کاملا آبدار و نارنجی است.

زردآلو

در کالیفرنیا به دلیل کیفیت کنسرو کردنش معروف است. برای خشک کردن نیز مناسب است. در طول گلدهی به شرایط گرم و خشک نیاز دارد.

زردآلو تیلتون به شکل قلب است و دارای یک خط بخیه است که تا نیمه دور میوه می‌چرخد.

رنگ خیره کننده است، طلایی روشن با ته رنگ صورتی. علاوه بر این، درخت زردآلو Tilton دارای یک ویژگی برجسته است: مقاوم در برابر سرما.

در نتیجه، این درخت به خوبی برای مناطق مستعد یخبندان های دیررس بهاره مناسب است و به خوبی با انواع خاک سازگار است.

شما می توانید زردآلو تیلتون را به روش های مختلفی استفاده کنید، از لذت بردن از سالاد میوه تازه گرفته تا کنسرو کردن.

قطر آن 5.4 سانتی متر و شکل بیضی است که آن را به میوه ای متوسط تا بزرگ تبدیل می کند.

پوست میوه به رنگ نارنجی کم رنگ است. این میوه دارای گوشت نارنجی روشن با طعم شیرین است. برای کنسرو کردن مناسب نیست.

طبق گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، یک زردآلو تازه 35 گرمی دارای ویژگی های زیر است.

آنتی اکسیدان های موجود در زردآلو، مانند ویتامین E و ویتامین C، به دلیل خواص تقویت کنندگی پوست به خوبی شناخته شده اند.

آنها می توانند به محافظت از سلول های پوست در برابر اشعه ماوراء بنفش (UV)، جلوگیری از ظهور چین و چروک های اولیه و بهبود انعطاف پذیری پوست کمک کنند.

بتاکاروتن یکی دیگر از آنتی اکسیدان های موجود در زردآلو است که از پوست در برابر آفتاب سوختگی و سایر آسیب های UV محافظت می کند.

زردآلو همچنین یک غذای عالی است که با محتوای آب بالا به مرطوب کردن پوست شما کمک می کند. یک فنجان زردآلو حاوی حدود دو سوم فنجان آب است.