لوبیا چشم بلبلی فله موجب دستیابی پایدار به داروی اعصاب و روان شد

علاوه بر سالم و خوشمزه بودن، لوبیا چشم بلبلی فله بسیار متنوع است و در انواع دستور العمل ها به راحتی می توان از آن لذت برد.

اگر از لوبیا خشک استفاده می کنید، حتما آنها را حداقل 6 ساعت در آب خیس کنید که به سرعت پخت و هضم آن ها کمک می کند.

توجه داشته باشید که لوبیا چشم بلبلی خشک با سایر لوبیاهای خشک تفاوت دارد.

زیرا نیازی به خیساندن طولانی یا یک شبه در آب سرد نیست، اما اگر به مدت 1 تا 2 ساعت در آب داغ خیس بخورند، باز هم می توان زمان پخت را کاهش داد.

سپس آنها را در آب یا آب گوشت بپوشانید، آنها را بجوشانید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید لوبیاها به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بجوشد.

در غذاهای سنتی جنوبی، لوبیاهای پخته شده را با گوشت، ادویه جات ترشی جات و سبزیجات برگ دار مخلوط می کنند.

با این حال، آنها همچنین یک مکمل عالی برای سوپ، خورش و سالاد هستند.

لوبیا

لوبیا چشم بلبلی بسیار متنوع است و می توان آن را به انواع دستور العمل ها از جمله سوپ، خورش و سالاد اضافه کرد.

برای برخی افراد، لوبیا چشم بلبلی ممکن است به دلیل محتوای رافینوز، نوعی فیبر که می‌تواند به مشکلات گوارشی کمک کند، باعث درد معده، گاز و نفخ شود.

خیساندن و پختن لوبیای خشک می تواند محتوای رافینوز را کاهش دهد و هضم آنها را بسیار آسان کند.

قرص ها و قرص هایی که می توانند به جلوگیری از گاز و کاهش علائم کمک کنند نیز به طور گسترده در داروخانه ها و سوپرمارکت ها موجود هستند.

لوبیا چشم بلبلی بسیار مغذی است و با بسیاری از فواید سلامتی چشمگیر همراه است.

به ویژه، آنها ممکن است به کاهش وزن، بهبود سلامت قلب و ارتقای سلامت گوارش کمک کنند.

آنها همچنین همه کاره، خوشمزه هستند و به راحتی در تعدادی از دستور العمل ها به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم گنجانده می شوند.