استفاده از چای خشک 1401 موجب افزایش درآمد یک مغازه دار همدانی شد

نیازی نیست که چای خشک 1401 شما در یک لیوان شگفت انگیز باشد.

یک مقاله تلگراف در سال 2016 تخمین زد که بریتانیا به تنهایی 158 میلیون چای کیسه ای استفاده شده در روز تولید می کند.

این تعداد زیادی چای کیسه‌ای است که به محل دفن زباله می‌روند، اما لازم نیست پس از یک بار استفاده باشد.

در واقع، شما می توانید از کیسه های چای نه تنها برای چای، بلکه برای فهرستی از اهداف مفید دیگر استفاده کنید تا به شما در دستیابی به شگفتی های داخلی کمک کند.

می‌توانید یک تا دو بار از چای کیسه‌ای استفاده مجدد کنید، در حالی که چای سبز و سفید دو برابر بیشتر از انواع سیاه استفاده می‌شوند.

هرچه دمای آب کمتر باشد و زمان کمتری برای خیساندن بار اول باقی بماند، عمر بیشتری از چای کیسه‌ای استفاده شده مجدد خواهید داشت.

با این حال، اگر به دنبال غوطه ور شدن دوبرابر هستید، حتماً ظرف 24 ساعت پس از ذخیره ایمن چای کیسه ای را دوباره استفاده کنید تا از استقبال باکتری های ناخوانده در فنجان خود جلوگیری کنید.

در حالی که ممکن است پس از دم کردن، آنتی اکسیدان کمتر و چای خوب باقی بمانید، عمر چای کیسه ای شما پس از اولین یا حتی دومین استفاده از آن به پایان نرسیده است.

چای

برای چای کیسه‌ای که فقط یک بار استفاده کرده‌اید و هنوز دوز سالمی از مواد مغذی دارند، فنجان بعدی خود را برای گیاهانتان دم کنید.

گیاهان گلدانی دوز ضعیفی از کود را بین تغذیه دوست دارند. نیتروژن، فسفر، پتاسیم، منیزیم و کلسیم موجود در چای همگی به بارور کردن گیاهان آپارتمانی و باغچه های بیرونی کمک می کنند.

بسته به نوع pH مورد نیاز گیاهان شما، چای سیاه (pH 5.0 – 5.5)، سبز (7 تا 10 pH) یا چای گیاهی (خنثی) را انتخاب کنید.

به سادگی یک چای ضعیف را با یک چای کیسه ای استفاده شده دم کنید و در قوطی آبیاری خود استفاده کنید!

به جای دادن بلیط یک طرفه به کیسه های چای خود پس از حمام گرم در یک فنجان، به زندگی کوتاه آنها کمی معنای بیشتری بدهید.

یکی از بهترین کاربردهای چای کیسه ای استفاده شده، افزودن دلچسب نیتروژن و فسفر به هر توده کمپوست است .

حتی اگر نمی توانید یک انبوه کمپوست در حیاط خلوت داشته باشید، ساکنان آپارتمان می توانند به راحتی در داخل خانه با روش بوکاشی یا سطل های کرم شروع کنند.

با توجه به اینکه بیشتر محل های دفن زباله از مواد آلی تشکیل شده است که تجزیه نمی شوند و گازهای گلخانه ای مضر آزاد می کنند، می توانید کمپوست کردن کیسه های چای خود را به عنوان یک ماموریت نجات زمین در نظر بگیرید.

فقط مطمئن شوید که کیسه‌های چای شما حاوی مواد منگنه یا پلاستیکی نباشد (ممکن است کیسه‌های هرمی نایلونی).